HTML

Rapperok

Ezt a blogot azért indítottam, hogy mindenki szabadon látogathassa főként aki szereti a rapp-et. Ha úgy érzitek van valami amit megosztanátok másokkal is nyugodtan kommenteljetek a blogra. Esetleg ha van saját számotok vagy kérdésetek egy ide kapcsolódó dologról, akkor tegyétek fel!!!

Friss topikok

Címkék

2Pac (1) busta (1) csajok (1) halál (1) hip-hop (1) rap (1) rtm (1) ruházat (1) történet (1) Címkefelhő

Nem értek vele egyet...

silentkiller 2012.05.08. 20:35

      Sokan halhattatok ti, mint rapp imádók arról a történetrő, miszerint Tupac mekkora legenda volt és lám mégis idejekorán meghalt. Azt a tényt senkise felejtse el, hogy milyen körülmények között élt.

      A rendes nevén Tupac Shakur amerikai rapper és színész Kelet-Harlemben született. Zenéinek szövege egyértelműen mint sok más akár magyar rappernek is a nehéz gyerekkoráról és rasszizmusról szólt. De az uncsi történelmet haggyuk is. A fontosabb tudnivaló hogy több mint 70 millió albumot adott el szerte a világon. Harlem egy beljebb eső részén Manhattanben élt egész gyerekkorában ami persze nem egy jó környék. Viszont ami érdekes, hogy nem ettől halt meg. Elég megrázó történet, idézem:

"1996. szeptemberében egy Mike Tyson-Bruce Seldon mérkőzésen vett részt. A meccs után a Luxor hotelbe ment Suge Knight-al aki az autót vezette. Tupacnak fellépése volt a Club 662-ben, így a hotelből odahajtottak. Egy piroslámpánál a Flamingo és Koval utca kereszteződésénél egy fehér Cadillac gurult melléjük négy utassal. Tüzet nyitottak. Tupac 3-4 komolyabb golyót kapott. Ment a melkasába és az alkarjába is. Még megpróbált ugyan a hátsóülésekhez ugrani, de eközben egy golyót a fejébe is kapott. Tupacot azonnal a sürgősségire szállították ahol megoperálták. Hét napig kómában feküdt, miközben rajongók ezrei imádkoztak érte a kórház egész területén. Végül 1996. szeptember 13-án 16:03-kor meghalt."

Nyugodjon békében. Szerintem amilyen megrázó történet ez, annyira pont nem kell feltétlenül elgondolkodni rajta, mert nem mindegyikőnk van ilyen helyzetben, főleg nem magyarországon. Ja, és még valami: Én személyesen is sajnálom, hogy nem lehettem ott szorítani neki amikor kómában volt. 

 

Címkék: történet halál 2Pac

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rapperok.blog.hu/api/trackback/id/tr314496901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása